TRACTAMENTS

Els nostres anys d´experiència són els que ens dicten la millor manera de fer en el sector de l´odontologia
team member
ODONTOLOGÍA PREVENTIVA

Manegem protocols molt estrictes per al manteniment del bon estat de salut permanent de peces i teixits orals.

team member
ODONTOLOGÍA CONSERVADORA

Comprèn els actes mèdics tradicionals, com a empastaments, endodòncies, higienes bucals, etc… conservar el major nombre de dents naturals sanes és l’objectiu de qualsevol odontòleg, la nostra experiència ens dicta tot el que podem posar al seu abast per a la millora de la seva Salut Bucal.

team member
ODONTOLOGIA ESTÈTICA

Aquells procediments que tenen com objectiu millorar l’estètica del somriure: blanquejaments, carilles, reconstruccions estètiques amb composite, utilització de patrons de regeneració en teixits tous.
En *Denti2 ens preocupem que llueixi el seu millor somriure.

team member
DEPARTAMENT DE PERIODONCIA, CIRURGIA BUCOFACIAL I IMPLANTOLOGÍA ORAL:

La periodoncia en l’especialitat que tracta tota la patologia de les genives i del suport de les dents. Malalties com la gingivitis i la periodontitis provoquen la pèrdua de les dents.

La cirurgia bucofacial és l’especialitat on es realitzen tractaments relacionats amb extraccions quirúrgiques, apicectomías, elevació de si, tècniques de regeneració òssia.

La implantología és la col•locació d’implants per reposar peces perdudes.

team member
DEPARTAMENT DE PRÒTESI

Consisteix en la reposició de peces que s’han perdut mitjançant ponts fixos, pròtesis removibles o pròtesis sobre implants. Les pròtesis dentarias són les substitutes de les dents naturals que s’han perdut amb la finalitat de mantenir la funció de mastegar els aliments i per preservar l’estètica dental.

team member
DEPARTAMENT D’ORTODÒNCIA

Gràcies a les tècniques d’ortodòncia aconseguim la correcció de malament posicions dentaries mitjançant aparells fixos i/o removibles. Avui dia també desenvolupem noves tècniques més estètiques tal com invisalign o ortoncia lingual *incognito.

team member
ODONTOPEDIATRÍA

Recull tots els procediments dentals relacionats amb la salut bucodental dels nens. Tracta de la cura oral preventiva i terapèutic a nens i adolescents ja que és important conservar les dents de llet fins a la seva caiguda ja que van a mantenir l’espai i serviran de guia a les dents definitives.

team member
PATOLOGÍA DE LA ATM

Aquesta especialitat recull els procediments de Rehabilitació i tractaments relacionats amb els problemes derivats de l’articulació temporo-mandicular.

 

+ INFO

team member
BLANQUEJAMENT

És habitual, per diverses raons, que les dents perdin el seu color original i es mostrin groguencs, però existeixen tractaments per blanquejar-los millorant notablement el somriure.